20 d'Agost de 2019
21:14

Aquesta Deltafira a Deltebre es projectarà el documental: ‘L’aigua. Esclat de vida’, guardonat al Terres Travel Festival

2019-05-16T16:13:20+02:0016 de Maig de 2019|Societat|

Dins dels actes de la Deltafira aquest dilluns s’estrenarà el documental ‘L’aigua. Esclat de vida’ una producció de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre amb la realització de La Productora i Canal Terres de l’Ebre. Durant més de 100 anys, les aigües dels canals de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre han transformat el marge esquerre del riu, ajudant a modernitzar el sector agrari de la zona i al desenvolupament social i econòmic dels seus habitants.

‘L’aigua. Esclat de vida’ descobreix la història de lluita i esforç dels regants que han fet possible que l’aigua pogués arribar a una àmplia varietat de cultius del territori, i com això ha contribuït a desenvolupar el Delta de l’Ebre com un espai natural incomparable, únic i singular. Sota la realització de Miki Colomer ‘L’aigua. Esclat de vida’, va ser premiat al festival de cinema Terres Travel. La Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre vol mostrar aquest audiovisual únic a tots els ebrencs que vulguin conèixer la història dels canals que fa més de 100 anys fan circular l’aigua pel marge esquerra de l’Ebre aquest dilluns a les 18:15 a l’espai puntual de Deltebre.