20 d'Agost de 2019
21:06

Mescla escollirà el millor vi per maridar amb el marisc del Delta de l’Ebre

2019-05-16T16:31:36+02:0016 de Maig de 2019|Societat|

Deltebre buscarà aquest cap de setmana en el marc de la fira gastronòmica Mescla el millor vi que marida amb el marisc del Delta de l’Ebre. El concurs de vins, en el qual s’han inscrit 24 cellers amb 58 vins a concurs, és una de les novetats d’enguany de Mescla i de Deltafira. El regidor de d’acció comercial, Francisco Castro, ha explica la bona acollida que ha tingut el concurs.

Pel que fa a la fira gastronòmica Mescla comptarà amb un centenar d’empreses participants, més de 50 tapes diferents i més de 20 demostracions de cuina. A més de la participació de cuiners locals i del territori destaquen dos estrelles Michelin, Joan Bosch del restaurant Can Bosch, que manté des de l’any 1984 l’estrella Michelin més antiga de tot l’estat espanyol, i Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d’Ulldecona.

En el marc de Deltafira es commemorarà els 42 anys de segregació de Deltebre amb una acte institucional dilluns a les 17 de la tarda. Avui a la nit se celebrarà un any més l’acte d’elecció de la Reina de festes amb la participació de la quinta del 2001 i festa Imagina Ràdio. Dissabte hi haurà nit de ball amb l’Orquestra Passarel·la i com a novetat diumenge a la nit hi haurà nit de monòlegs amb Meugenio i Javi Príncep.