Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (23/05/19)

 

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aconseguit completar el finançament necessari per tal d’executar el primer tram de la via verda del carrilet de la Cava. Un tram de 7 quil’ometres entre la rotonda d’Anguera de Tortosa i fins al pont de l’autopista Ap7 al terme municipal de l’Aldea. L’objectiu del Consell Comarcal és fer arribar esta via verda que transcórrer en paral•lel al Canal de l’Esquerra de l’Ebre, fins a Deltebre.

Este cap de setmana es commemora el Dia Europeu dels Parcs i el Parc Natural del Delta de l’Ebre s’ha sumat a la iniciativa amb una jornada de portes obertes a l’Ecomuseu i a la Casa de Fusta i una sortida en bicicleta per conèixer a fons les basses de l’Encanyissada i la Tancada.

La regressió de la costa del Delta de l’Ebre és una de les principals qüestions que preocupa a les forces polítiques que concorren este diumenge a les eleccions municipals, ja que Deltebre és un dels municipis més afectats pel retrocés de les platges.

La CUP de Deltebre ha lamentat no haver rebut resposta CONCRETA a la carta enviada als candidats d’Enlairem Deltebre i Més Deltebre i en la que els cupaires els instaven a comprometre’s a no pactar amb els partits del 155 a l’Ajuntament de Deltebre, és a dir PSC i Ciutadans. Per a la CUP la NO resposta a la seua pegunta dona per entés que els dos partits estan disposats a pactar amb ells. Segons la CUP, Lluís soler ha contestat a la carta però sense respondre la seua pregunta i no han rebut resposta per part de Més Deltebre.

L’espai Ebre Terra de Deltebre ofereix el pròxim divendres 14 de juny un curs de cuina de menjar ràpid saludable, el que es coneix com a fast good food.