13 de Desembre de 2019
08:48

L’exposició itinerant “Tu tens la clau” arriba a la Biblioteca de Deltebre

2019-05-29T17:55:14+01:0029 de Maig de 2019|Cultura|

Dilluns es va inaugurar a Deltebre l’exposició “Tu tens la clau”, una mostra itinerant que durant aquest 2019 visitarà una dotzena de municipis de les Terres de l’Ebre. L’exposició, elaborada i impulsada per l’ONG per a les addiccions Projecte Home Catalunya i coorganitzada per la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, té com a objectiu conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos de l’abús de drogues.

Per abordar aquestes qüestions, l’entitat ha dissenyat una exposició que fuig del missatge tradicional que posava el focus en les drogues per centrar-se en una sèrie d’aspectes fonamentals per al desenvolupament de la persona i que són claus per tal de construir una vida més plena, saludable i lliure de conductes de risc com ara l’abús de drogues, escoltem Neus Bertomeu, directora de la biblioteca.

Així, el format de l’exposició “Tu tens la clau”, que fins al 16 de juny, estarà a la biblioteca de Deltebre, es basa en cinc portes que cal explorar per tal d’aprofundir en l’autoconeixement i que conviden a reflexionar a través de la interacció, oferint claus per obrir-les. Els temes que tracten cadascuna de les portes són les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.