5 de juliol de 2020
19:56

Notícies Delta.cat (10/06/19)

2020-07-05T06:32:05+02:0010 de juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (10/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (10/06/19)

 

Una escultura hiperrealista de l’artista de Deltebre, Cristina Iglesias, presidirà la plaça de les Dones que s’ha començat a construir a l’antic espai de Mobles Delta, una de les principals entrades del municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre. Cristina Iglesias és una artista reconeguda internacionalment per la fabricació de ninos hiperrealistes a través de la seua empresa Clonfactory, ubicada a Deltebre, i la nova escultura, que s’ubicarà al nou espai de Mobles Delta, representarà la figura i la força de les dones.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va rebre el passat divendres de mà del conseller de Territori i Sostenobilitat Damià Calvet, la Bandera Blava que este estiu tornarà a onejar a la platja de Riumar. L’acte d’entrega del distintiu Bandera Blava es va fer el passat divendres a Calella.

L’empresari Tortosí Francesc Faiges, propietari de l’empresa Olis Faiges, és el nou president de la Cambra de Comerç de Tortosa. Faiges presidirà un plenari renovat en un setanta per cent, amb 21 empresaris i empresàries de diferents municipis de les Terres de l’Ebre, entre ells l’empresari de Deltebre Joan Guillen, propietari de Servidel.

Diferents experts participaran els dies 21 i 22 de juny en unes jornades sobre sostenibilitat al centre Ebreterra de Deltebre. Les jornades duran per títol ‘SOM TERRA, SOM EBRE. Viatge a la Sostenibilitat’, i tindran com a objectiu analitzar i debatre, des de l’anomenada ecopsicologia, sobre la reconnexió amb la natura en favor de la sostenibilitat del planeta.

La festa de la plantada de Deltebre va tornar a ser ahir un èxit de participació. La Finca de Bombita va omplir-se de gom a gom per veure com es plantava antigament l’arròs, a més de poder disfrutar de moltes altres activitats com passejades en carro per la finca, degustacions gastronòmiques, mercadet de productes típics, entre d’altres.