23 de Setembre de 2019
21:39

Controlat l’incendi del Perelló, que ha cremat 233 hectàrees

2019-06-12T16:39:07+02:0012 de Juny de 2019|Societat|

Els Bombers van donar per controlat ahir al vespre l’incendi forestal del Perelló que va iniciar-se dilluns al matí i que ha afectat 233,42 hectàrees de superfície forestal i agrícola, 150 de les quals formen part de l’espai natural del Tossal Montagut.

L’incendi es va donar per estabilitzar ahir al matí i l’increment de la humitat ambiental, la baixada de la temperatura i, fins i tot, algun plugim puntual, van afavorir les tasques d’extinció. Ahir a les set de la tarda, es va decidir mantindre durant esta passada nit 12 dotacions terrestres dels Bombers, i desmuntar de manera esgraonada el Centre de Comandament. El foc es va originar en una crema de restes agrícoles de poda d’olivera sense mesures de prevenció.

Segons els Agents Rurals, el responsable de la creamm agrícola no tenia permís per a fer-ho I Serà denunciat per la via administrativa i penal i podria haver de fer front a la responsabilitat civil derivada del sinistre.