23 de Setembre de 2019
21:51

Trenta-set alumnes de l’Institut Deltebre s’han inscrit a les PAU

2019-06-12T16:20:59+02:0012 de Juny de 2019|Societat|

Un total de 37 alumnes de l’Institut de Deltebre s’han inscrit per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) que han començat avui dimecres 12 de juny.

Al camp de Tarragona i Terres de l’Ebre s’han inscrit 3.119 estudiants de batxillerat i cicles formatius per a realitzar les proves de selectivitat que s’allargaran fins divendres i que determinaran la nota per accedir als estudis universitaris.

A les Terres de l’Ebre els exàmens es realitzen en quatre Tribunals diferents, tres a Tortosa i per primera vegada hi ha un tribunal a Amposta. En el cas de Tortosa les proves fan al campus Terres de l’Ebre, a l’Institut Dertosa -antic Joaquim Bau- i a l’Institut Cristòfol Despuig, i a Amposta a l’Institut Ramon Berenguer IV.