23 de Setembre de 2019
21:44

Deltebre acollirà dissabte el primer Torneig de Futbol-7 “Josep Maria Torres” de veterans

2019-06-12T17:25:46+02:0012 de Juny de 2019|Esports|

L’Associació Esportiva de Veterans Futbol Terres de l’Ebre organitza per primer cop el Torneig de Futbol “Josep Ma Torres” . Es tracta d’un torneig de veterans futbol 7 que enguany comptarà amb la participació dels equips d’Amposta, Vinaròs, Rapitenca i com amfitrió el Jesús i Maria. El torneig porta el nom de “Josep Ma Torres” persona molt vinculada al futbol com a jugador, tècnic i directiu amb una estreta relació amb la UD Jesús i Maria, els actuals veterans quasi tots han passat per les seves mans com destaca Dani Rajadell.

El Torneig Josep Maria Torres de Futbol 7 Veterans, d’aquest dissabte al matí al camp de l’Aube, destinarà la recaptació al Centre de Desenvolupament Infantil, Creixem amb seu a Vinaròs.