23 de Setembre de 2019
22:27

Notícies Delta.cat (13/06/19)

2019-07-12T10:00:34+02:0013 de Juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (13/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (13/06/19)

 

Deltebre inicia este dissabte, 15 de juny, la temporada de platges En el cas de Riumar s’incrementarà la freqüència del servei de neteja que es farà diàriament i també entrarà en funcionament el servei de vigilància a càrrec de Creu Roja Deltebre. Fins al 15 de setembre, a la platja de Riumar hi haurà 5 socorristes que s’ocuparan del servei de salvament i socorrisme a més del de prevenció. La platja de Riumar tornarà a comptar este estiu amb el distintiu de Bandera Blava.

La plataforma Salvem lo Montsià oferirà demà a la Biblioteca de Deltebre la xerrada ‘El cultiu històric de l’olivera’. La conferència, a més d’explicar la importància d’este cultiu al territori posarà damunt la taula la problemàtica actual d’espoli d’oliveres monumentals i mil•lenàries a les comarques del Baix Ebre i del Montsià. La xerrada anirà a càrrec d’Eduard Solà i Manel Mas membre de la plataforma Salvem lo Montsià i a també servirà per presentar el conte “Arraïlades”.

La setmana que ve començarà la campanya d’anellament de polls de gavina corsa al Parc natural del Delta de l’Ebre. Es tracta d’una campanya que es fa també a altres punts del litoral català i l’objectiu és marcar els polls per estudiar el comportament i els hàbits migratoris d’esta au en perill d’extinció. Hi ha previst anellar un miler de polls a tot Catalunya, 400 dels quals al delta de l’Ebre.

Deltebre acollirà este dissabte el primer Torneig Josep Maria Torres de Futbol 7 Veterans, organitzat per l’Associació Esportiva de Veterans Futbol Terres de l’Ebre. Al torneig participaran els equips de l’Amposta, el Vinaròs, la Rapitenca i com amfitrió el Jesús i Mariai duu el nom de “Josep Ma Torres”, una persona molt vinculada al futbol com a jugador, tècnic i directiu amb una estreta relació amb la UD Jesús i Maria.

el culebrot de l’ascens a segona catalana del grup 1 de tercera ha acabat finalment donant la raó als equips de les Terres de l’Ebre i la plaça del Jesús i Maria, que no ha pogut ascendir per un sanció, l’ocuparà El Perelló que es ja equip de segona catalana. El tercer classificat, el jesús catalònia, jugarà la promoció d’ascens davant el Montblanc.