19 de setembre de 2020
11:39

Limpieza Sandra s’imposa al catorzè Memorial Andrés Ferri de Deltebre

2019-06-12T01:09:46+02:0012 de juny de 2019|Esports|

Aquest cap de setmana dia 7 i 8 de juny l’Associació de Futbol Sala Deltebre- F.F. Motors ha organitzat el torneig de futbol sala 24 hores Andrés Ferri que arribava a la catorzena edició.

Setze equips inscrits d’arreu de Terres de l’Ebre i també del camp de Tarragona i aproximadament uns 230 jugadors els que han participat consolidant així el torneig local de futbol sala, que enguany ha estrenat la pista poliesportiva del Centre Esportiu del Delta i gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Deltebre, la pista portarà per sempre el nom de l’homenatjat, Andrés Ferri.

Partits vibrants, emoció, amb molta intensitat, rivalitat i donant el més alt nivell, el que s’ha pogut viure a tots i cadascun dels partits disputats, tant a la fase classificatòria, com a la fase final.

La final va estar molt disputada però finalment es va endur el trofeu de campió i els 1000 euros en metàl·lic l’equip Limpieza Sandra de la població de Vila-Seca, que s’imposava per 4-1 a l’Amposta Team. L’equip ampostí de Toko y me voy va ser tercer després de superar a Free Palestina per 3-1. Les semifinals es van haver de resoldre des del punt de penal, en quedar empatats els dos partits el Free Palestina-Amposta Team i el Toco y Me Voy-Limpieza Sandra (2-2) i es resolien per 3-2 des del punt fatídic.

Destacar que L’Associació de Futbol Sala Deltebre va fer un petit homenatge a una noia del poble, que el passat dia 21 d’abril, es va proclamar a la localitat Italiana de Lignano, Campiona d’Europa en la modalitat de X-STRUTT en la seva categoria, Noa Franch, del Club Twirling La Cava.