Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (12/06/19)

 

Un total de 37 alumnes de l’Institut de Deltebre s’han inscrit per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) que han començat avui dimecres 12 de juny. Al camp de Tarragona i Terres de l’Ebre s’han inscrit 3.119 estudiants de batxillerat i cicles formatius per a realitzar les proves de selectivitat que s’allargaran fins divendres i que determinaran la nota per accedir als estudis universitaris.

La parròquia Sant Miquel de la cava, a Deltebre, ha posat en marxa una nova campanya de recaptació de fons per continuar la rehabilitació del Saló Parroquial. Concretament amb una campanya d’apadrinament de cadires.

Els Bombers van donar per controlat ahir al vespre l’incendi forestal del Perelló que va iniciar-se dilluns al matí i que ha afectat 233,42 hectàrees de superfície forestal i agrícola, 150 de les quals formen part de l’espai natural del Tossal Montagut. L’incendi es va donar per estabilitzar ahir al matí i 12 dotacions dels Bombers han passsat la nit a la zona.

Més Deltebre- esquerra Republicana farà este dijous una assemblera oberta a la ciutadania per valorar els resultats electorals de les municipals del passat 26 de maig que els van donar 1.955 vots i 5 regidors a l’Ajuntament de Deltebre.