23 de Setembre de 2019
21:46

Nova campanya de recaptació de fons per continuar la rehabilitació del Saló Parroquial Sant Miquel de La Cava a Deltebre

2019-06-12T15:59:26+02:0012 de Juny de 2019|Societat|

Tot just fa dos anys la parròquia Sant Miquel posava en marxa la campanya de recollida de fons amb diferents iniciatives per poder aconseguir el finançament necessari per tornar a obrir les portes del Saló Parroquial Sant Miquel. El Parroquial, inaugurat l’any 1959, ha estat una de les sales més polivalents del municipi ja que ha acollit: teatre, cinema, concerts, bodes, jornades… i va haver de tancar portes ja que no s’adequava a la normativa vigent. Durant aquest temps s’han dut a terme dues fases de reforma i ara des de la parròquia han engegat una campanya d’apadrinament de cadires per moblar-lo, escoltem Mossén Joan Guerola.

A més de la campanya d’apadrinament de cadires estant pendents d’una nova subvenció per començar la 3a fase que actuaria a la part escènica.