13 de Desembre de 2019
08:33

La consellera de Cultura present avui a la inauguració del Deltebre Dansa

2019-07-08T10:22:35+01:008 de Juliol de 2019|Cultura|

Avui comença una nova edició del Festival Deltebre Dansa que convertirà Deltebre durant 15 dies en l’epicentre mundial de la dansa i el circ d’avantguarda.

Més de 150 ballarins de més d’una cinquantena de nacionalitats diferents participen en els diferents tallers de formació que oferix el Festival de la mà de diferents referents de la dansa i el circ contemporanis. Enguany hi ha un total de 21 tallers impartits per 27 docents de prestigi internacional com el belga Tomislav English o el veneçolà David Zambrano. Pel que fa als cursos d’iniciació enguany hi ha programats 10 tallers en els que hi participaran més de 400 persones.

La companyia de Granada Vaivén Circo serà l’encarregada esta nit d’inaugurar esta nova edició del Deltebre Dansa amb l’espectacle ‘Do Not Disturb. No Molestar’, una peça inspirada en les fàbriques de principi del segle XX.

A l’espectacle inaugural assistirà la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga. Durant els 15 dies que dura el Festival Deltebre Dansa s’oferiran un total de 48 espectacles de circ i dansa i s’espera que passen per la carpa de circ un total de 12.000 espectadors.