Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (08/07/19)

 

Avui comença una nova edició del Festival Deltebre Dansa que convertirà Deltebre durant 15 dies en l’epicentre mundial de la dansa i el circ d’avantguarda. Més de 150 ballarins de més d’una cinquantena de nacionalitats diferents participen en els diferents tallers de formació que oferix el Festival de la mà de diferents referents de la dansa i el circ contemporanis. La companyia de Granada Vaivén Circo serà l’encarregada esta nit d’inaugurar esta nova edició del Deltebre Dansa amb l’espectacle ‘Do Not Disturb. No Molestar’, una peça inspirada en les fàbriques de principi del segle XX. A l’espectacle inaugural assistirà la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Anit es va clausurar les desenes festes del Barracot que han tornat a ser tot un èxit de participació. Prop de 4.000 persones van participar divendres en el concert de Camela, l’acte principal de l’edició d’enguany, i van omplir de gom a gom les instal•lacions del Nou Camp. Dissabte va tindre lloc un altra edició del sopar popular amb més d’un miler de participants i ahir les Festes del Barracot van cloure amb la festa holi i el concert d’Elma.

La Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre restringirà un 15% l’aigua per a reg a partir de d’esta setmana com a conseqüència de la sequera que afecta la conca de l’Ebre. La mesura, aprovada per la Junta de Govern de l’entitat el passat dijous ha de permetre compensar el descens de reserves i garantir “la disponibilitat d’aigua a tota la zona de reg en el punt àlgid de la campanya.

Este cap de setmana s’ha donat el tret del sortida a les jornades gastronòmiques del musclo en les que participen una quinzena de restaurants del municipi amb menús que oscil•len entre els 20 i els 45 euros.

Anna Bertomeu és la nova directora de l’Institut de Deltebre després de la jubilació de Maria Antònia Sabaté, que ha estat directora del centre els darrers 14 anys. Sabaté deixa el càrrec a mans de l’equip directiu que l’ha acompanyat en la darrera etapa com a directora. Així a més d’Anna Bertomeu com a directora, el secretari serà Jesús Roé, els caps d’estudi seran Jordi Segarra i Carme Pallarès i Joana Cid serà coordinadora pedagògica.