12 de Desembre de 2019
02:03

La Plaça Europa de Riumar, punt neuràlgic aquesta tarda de la jornada del musclo

2019-07-10T10:21:27+01:0010 de Juliol de 2019|Societat|

Riumar acull esta tarde la jornada del musclo amb un seguit d’activitats destinades a promoure les qualitats gastronòmiques d’este mol·lusc, un dels productes estrella de les badies del Delta. En la jornada es podrà degustar el musclo, cuinat de diferents maneres, i també hi haurà un seguit d’activitats paral·leles, com un taller de jotes i l’actuació del trio de jazz MXM.

L’activitat s’emmarca en les jornades gastronòmiques del musclo en els quals hi participen una quinzena de restaurants de Deltebre fins al 21 de juliol.

La jornada del musclo s’ha fet coincidir també amb la Blue Flag Med Week i a partir de les 6 de la tarda es realitzaran a la Plaça Europa una acció ambiental per conscienciar la ciutadania de la necessitat de mantindre net el mar i les platges.