28 de setembre de 2020
13:33

La cloïssa asiàtica: una altra amenaça a la biodiversitat del riu Ebre

2020-09-28T07:32:51+02:0012 de juliol de 2019|El Far|
Ràdio Delta 107.6 FM
La cloïssa asiàtica: una altra amenaça a la biodiversitat del riu Ebre
Ràdio Delta 107.6 FMLa cloïssa asiàtica: una altra amenaça a la biodiversitat del riu Ebre

 

Si per una cosa se caracteritza el Delta de l’Ebre és per la gran diversitat d’espècies que el conformen i també, malauradament, de les espècies invasores. Ara s’està duent un estudi al riu Ebre per tal d’analitzar la plaga de la cloïssa asiàtica, que se troba entre les 100 espècies invasores que provoquen un impacte més negatiu arreu del món. A la zona de les Terres de l’Ebre s’han trobat diversos exemplars tot i que no és la zona més afectada, en parlem amb Cristobal Rubio, director del projecte y de Paleoymás, l’empresa encarregada de dur a terme l’estudi.