El proper dissabte 27 de juliol serà la data de retorn del Rock N’ Riu de Deltebre, un festival de música local que aquesta vegada s’englobarà en el cap de setmana dels Happy Food Trucks que es celebrarà al Parc del Riu.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “el retorn del Rock N’ Riu s’emmarca en l’objectiu principal de posar en valor els grups de música local”. De fet, la regidora ha detallat que “des del govern municipal seguirem treballant per promocionar la cultura al nostre municipi donant veu als diferents autors i autores locals”.

El Rock N’ Riu, que s’iniciarà a les 21 hores, comptarà amb l’actuació de quatre grups de música local: Crator, Juno, Shunky’s i La Mangrana. Aquesta vegada s’aprofitarà la infraestructura existent del Happy Food Trucks, amb servei de menjar i beure, per donar continuïtat a un cap de setmana que permetrà acollir diferents concerts i esdeveniments al Parc del Riu.

Així, el divendres, a partir de les 22.30 hores, hi haurà l’actuació d’un grup de versions anomenat “Happy FT Band”. El dissabte, a partir de les 13 hores, el concert-vermut amb Albert Morales, i a les 21 hores el Rock N’ Riu. Finalment, el diumenge, a partir de les 19 hores, s’amenitzarà la tarda amb l’actuació del DJ Chimi Hendrixx. L’entrada serà gratuïta.