28 de setembre de 2020
15:13

Moció d’ERC contra el tancament de dues oficions de Caixabank

2019-07-25T10:32:16+02:0025 de juliol de 2019|Política Societat|

El grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya- Més Deltebre presentarà una moció al pròxim Ple municipal davant la preocupació pel possible tancament de dos de les oficines de Caixabank al municipi.

De fet, segons denuncien els republicans, les intencions de l’entitat financera són de deixar Deltebre amb una única oficina ‘store’, la del carrer Ramon i Cajal, i procedir al tancament de les oficines de Jesús i Maria i la de l’avinguda Esportiva.

Els republicans creuen que de dur-se a terme este tancament es perjudicarà especialment la zona de Jesús i Maria que es quedarà sense el servei  de cap entitat financera. Els republicans reclamen unir esforços entre grups municipals i el govern de Deltebre per evitar este tancament.