Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (25/07/19)

 

La Junta de Govern Local de Deltebre ha aprovat la concessió d’ajuts als tributs locals dels qual se’n beneficiaran 117 famílies del municipi que rebran ajuts per pagar L’IBI, la taxa d’escombraries i l’impost de circulació. La quantitat concedida en ajuts ascendeix a 21.548 euros i d’estes 115 famílies, 32 han rebut una bonificació del 100%. Segons l’alcalde Lluís Soler la concessió d’ajuts als tributs locals va en la línia d’afavorir que “qui menys pugue, menys pague”.

El grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya- Més Deltebre presentarà una moció al pròxim Ple municipal davant la preocupació pel possible tancament de dos de les oficines de Caixabank al municipi. De fet, segons denuncien els republicans, les intencions de l’entitat financera són de deixar Deltebre amb una única oficina ‘store’, la del carrer Ramon i Cajal, i procedir al tancament de les oficines de Jesús i Maria i la de l’avinguda Esportiva.

Continuem parlant d’Esquerra Republicana de Deltebre, ja que el seu portaveu a l’Ajuntament, Joan Alginet, ha insistit en una entrevista al Recapte de Ràdio delta que faran una oposició útil i propositiva, però també implacable.

Ahir es va fer el quint i últim tractament de l’any contra la mosca negra al tram final de l’Ebre. Els tractaments van començar amb retard al mes d’abril i l’últim tractament s”ha fet abans del que tocaria. Els entrebancs administratius sumats a les condicions climatològiques, sense grans riuades, han complicat esta temporada la reducció de la població adulta de mosca negra amb moltes queixes dels pobles afectats.