19 de setembre de 2020
11:14

El Tradicionàrius s’amplia a dos caps de setmana i servirà d’homenatge als cantadors de jota de l’Ebre

2019-07-31T15:51:46+02:0031 de juliol de 2019|Cultura|

El Tradicionarius de les Terres de l’Ebre farà engunay, en el marc de la 26a edició un homenatge a la jota recordant figures com la del mític cantador Joseret, que enguany complix 50 anys des de que va cantar la primera rondalla. Els encarregats d’homenatjar als cantadors de jota de l’Ebre seran Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que oferiran un espectacle que recull les diferents maneres de cantar la jota i que recorda figures tan conegudes com lo Teixidó, lo Canalero o Boca de Bou, i que recorda també als primers cantadors Mariano Manta i Lo Perot.

El Tradicionarius tindrà enguany dos dates, el 24 d’agost amb la tradicional Marató de Música a Roquetes amb les actuacions de Joseret, l’espectacle Coetus, amb 18 músics i cantants sobre l’escenari, i Cau de Lluna, a més de l’espectacle dels Quicod. La segona part del Tradicionarius es farà el 13 i 14 de setembre amb diferents actes per commemorar el naixement de Pete Seeger.