L’Escola de Futbol Delta va organitzar la I Delta Cup Femenina, aprofitant l’impuls que ha sofert el futbol femení a la població de Deltebre i també la campanya de la Federació Catalana de Futbol “Orgullosa”, per intentar promocionar i potenciar aquest esport arreu del territori ebrenc.

L’Escola Delta comptarà amb 2 equips femenins aquesta temporada. En categoria aleví, l’Escola competirà amb un equip format exclusivament per xiquetes, en una lliga masculina. L’aposta de l’Escola Delta pel futbol femení és una realitat i, després d’iniciar la campanya “Objectiu Futbol Femení”, el torneig Delta Cup Femenina ha estat una confirmació de que l’estructura promesa de futbol femení va en bon camí.

La final aleví va finalitzar en empat (1-1), i el Barça es va emportar el torneig als penals (3-2). El tercer lloc va ser per a l’Escola Delta, després de guanyar a l’Ebre Escola 3-0. L’enfrontament a la fase de grups entre l’Escola Delta i el Barça va acabar 1-2 a favor de les blaugranes, després de remuntar un resultat advers.

CATEGORIA ALEVÍ:

1- FC Barcelona
2- Tecnifutbol Tarragona
3- Escola Delta
4- Ebre Escola Esportiva
5- CD Riudoms
6- Escola Comarcal Les Garrigues

CATEGORIA AMATEUR:

1- Tortosa-Ebre C
2- Tortosa-Ebre B
3- Escola Delta
4- CD Roquetenc