20 de setembre de 2020
21:54

‘Mama desobedient. Una mirada feminista a la maternitat’ es presenta aquest dissabte a Deltebre

2019-10-17T13:18:24+02:0018 d'octubre de 2019|Cultura|

La periodista Esther Vivas presentarà aquest dissabte, 19 d’octubre, a les 18h, a l’Espai Ebre Terra, el seu nou llibre “Mama desobedient. Una mirada feminista a la maternitat”. Ho farà en un acte organitzat per l’associació F de Figa.

‘Mama desobedient’ és una obra que posa en qüestió els models de maternitat establerts i planteja la necessitat de mirar a l’experiència materna des d’una perspectiva feminista. La publicació denuncia també la violència obstètrica existent en l’atenció al part així com les virtuts de la lactància materna en front del negoci del biberó.

Des que va sortir al carrer, l’obra ha estat molt ben acollida per la crítica i els lectors, i se n’han publicat cinc edicions (en llengua castellana i catalana), i està prevista la seva traducció al portuguès i a l’italià.