Després de dos ensopegades consecutives i el fet d’encaixar la primera derrota de la temporada la setmana passada davant la Penya Barcelonista Lligallos que s’imposava de forma àmplia per 1-6 al pavelló Andrés Ferri de Deltebre, l’AFS Deltebre torna a jugar a casa en la que serà la cinquena jornada del campionat de l’Associació de Futbol Sala Terres de l’Ebre. Concretament serà dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda de dissabte en que rebran la visita de l’Ametlla de Mar.

En l’anterior jornada l’equip de Màxim Navarro no va entrar gens bé a la confrontació on es veien superats clarament per un rival experimentat que resolia amb pràcticament deu minuts de joc en que situaven una diferència de tres gols al marcador. Abans del descans, unflaven més el marcador amb dos gols més que situava el 0-5 amb que es marxava als vestidors. A la represa, els deltebrencs van pujar la intensitat del seu joc i van equilibrar el duel desaprofitant ocasions per enganxar-se al partit. Aleix després de l’enèsima arribada a porta amb jugada de Fonsi va fer l’únic gol, que maquillava el tanteig després que els visitants aconseguissin marcar el sisè gol.

Ara toca passar pàgina i mirar de refer-se davant un rival situat a la part de la classificació després de sumar dos victòries i dos empats en les jornades precedents. Els deltebrencs són quarts ara mateix amb set punts, a cinc de distància del líder, el Golafre City, que de moment ha resolt tots els partits per victòries (12 de 12).