Després de tres jornades consecutives sense perdre el Jesús i Maria va caure en el desplaçament a la Devesa davant la Rapitenca B (3-0), tot i que comptaven amb baixes significatives en l’onze titular. Un empat i dos victòries consecutives semblaven haver estabilitzat al conjunt partidalenc, després d’un inici de temporada molt irregular on només havien esgarrapat un punt davant el Batea (4-4).

Ara els jugadors de David Garcia intentaran diumenge a partir de les quatre de la tarda davant l’Arnes, un dels equips recent ascendits i que a priori lluitarà per la permanència, refer-se i tornar a trobar-se amb el signe de la victòria. Per fer-ho, el tècnic roig-i-blanc recuperarà al seu home-gol, al veterà Sergio Ruiz.

L’Arnes, per la seua part, va trencar una dinàmica de quatre derrotes consecutives esgarrapant un punt davant l’Olímpic de Móra d’Ebre en la passada jornada, en un partit on van poder aixecar un gol de desavantatge i van anar manant al marcador fins a falta de set minuts per al final del partit. Els terraltins, tot i això, no han pogut sumar cap victòria en els desplaçaments realitzats fins ara: Rapitenca B (0-0), Flix (2-0) i Santa Bàrbara (4-1), una situació que contrasta amb el fet que l’Aube es mostra inexpugnable fins al moment: Batea (4-4), Jesús Catalònia (2-2) i Sant Jaume (3-1).

Els partidalencs són tretzens classificats ara mateix a la taula classificatòria amb 8 punts, una posició per sobre del rival d’aquest diumenge, l’Arnes, catorzè amb 5 punts. Un partit que pot ser clau abans de la visita al Camp Nou de la Cava, en el derbi de la setmana vinent.