L’Associació de Futbol Sala Deltebre es va poder treure l’espina d’encaixar la primera derrota de la temporada la setmana passada, endossant-li una golejada per 9 gols a 0 aquest dissabte a l’AME Ametlla de Mar en el cinquè partit de la lliga regular del campionat Terres de l’Ebre de futbol sala.

Tot i la baixa del porter, que va obligar a situar al capità Andreu de porter improvisat, l’equip va sortir molt endollat des del primer minut controlant el joc tant en l’aspecte defensiu com l’ofensiu. Fruit d’aquesta iniciativa, als quatre minuts de partit Marc inaugurava el marcador. Abans del descans, quan es portava un quart disputat, Aleix ampliava la renda amb que es marxava als vestidors.

A la represa, tot i sortir amb una pressió alta els visitants, van saber ressistir els jugadors de Màxim Navarro que amb dos gols en cinc minuts, obra de Marc i Fonsi, trencaven el partit. Amb el marcador clarament favorable aprofitaven les contres per sentenciar i unflar el marcador mitjançant Chacón, Joan, Cristian Lachi i de nou Chacón que completava el seu hat-trick particular.

Una victòria que els permet mantenir-se en quart lloc a la classificació amb 10 punts, a cinc del líder el Golafre City que va resoldre el seu duel davant l’equip el Dertochip per un ajustat 5-4. El Toscà, que s’imposava per 3 a 4 al TM Tortosa, i el FS Dermisa que golejava a domicili al Campredó (1-7), es mantenen segon i tercers classificats amb 12 punts.

En la propera jornada del campionat de lliga, d’aquí a quinze dies tenint en compte que hi ha jornada de descans per Tots Sants, els de Deltebre es desplacen a la pista del Paüls per medir-se al conjunt de l’Aldover-Paüls, penúltim classifcat del grup amb tan sols 3 punts.