Segona derrota del conjunt blanc-i-blau aquesta temporada, i segon desplaçament consecutiu on no poden sumar aquesta temporada, en un partit que se’ls va complicar arran del primer gol morenc ja avançat el partit.

Durant la primera meitat s’imposava el joc defensiu d’ambdós conjunts, que es van apropar a les àrees amb ocasions comptades. No obstant això, disposaven els morencs d’una acció clara de gol als primers compassos de partit quan després d’una jugada embolicada a la frontal Soufiane filtrava la pilota per Adrià que sol davant Figo enviava la seua rematada creuada i el porter feia una gran intervenció. La rèplica la donava Manuel qui des de tres quarts de camp engaltava una potent rematada que el porter morenc desviava a córner. Minuts més tard, tornava a provar fortuna el davanter visitant però el seu xut li sortia massa centrat i contralava sense problemes Òscar Nogales. Tot el vagatge ofensiu d’aquest primer temps, era aquest.

La gerra d’aigua freda arribava al primer minut de la represa, quan una intercepció d’una acció en atac dels caveros propiciava un contracop que acabava amb el primer gol del partit, quan Imanol encarava a Figo i el batia amb un xut ajustat al pal. Els visitants van reclamar un més que possible fora de joc en aquesta acció. Al quart d’hora, nova acció polèmica en aquest cas quan s’anulava un gol legal en una acció protagonitzada per Imanol. L’assistència d’Arnau Cugat a l’esquena de la defensa, deixava sol al jugador local que entrava des de darrera i marcava amb un xut creuat, davant l’error arbitral assenyalant fora de joc. La rèplica visitant, buscant l’empat la tenia Said amb una canonada al minut 76 des de la frontal que resolia Nogales amb dificultats. Als 78′, jugada clau del partit. Smayl, que era clar objecte de falta que l’àrbitre no apreciava, va dir quelcom a l’àrbitre i va expulsar-lo amb vermella directa. Tan sols un minut després, arribava el segon gol. De la sortida de la falta, que deixava als caveros amb inferioritat, el desplaçament en llarg l’aprofitava Ramón per guanyar l’esquena a la defensa i superar al porter amb una rematada creuada al pal contrari.

El gol i l’expulsió desconcertava als visitants, que veien com no se’ls assenyalava penal en una acció en la qual Moisés arribava tard i caçava literalment a Arnau Cugat a l’interior de l’àrea, no xiulant l’àrbitre el punt fatídic. Tot i això, Sergi Vila recollia una passada enrera a la frontal i connectava un xut ajustat al pal al que no podia fer res absolutament Figo, per evitar el tercer i la sentència.

Amb aquesta derrota, la Cava, es veu superat pel Batea que passa a ser segon classificat amb vint punts, dos més que els que té ara mateix el conjunt deltebrenc. No obstant, està a tan sols tres punts de distància respecte al líder, el Remolins-Bítem, que no fallava i resolia el seu compromís davant el filial de l’Amposta per 3 gols a 1. Toca passar pàgina i pensar en el proper compromís de lliga, davant el Jesús i Maria en un derbi que promet ser apassionant. Per la seua part, els morencs encadenen dos jornades sense perdre i dissabte vinent també afronten el derbi de la Ribera d’Ebre visitant el camp de la Ventonella davant el Flix.