10 de juliol de 2020
18:36

La Cava intentarà trencar la dinàmica negativa diumenge a Godall

2019-11-08T16:46:47+01:008 de novembre de 2019|Notícies|

Dos derrotes consecutives i tres en el darrer mes de competició, acumula la Cava que no ha vist porteria contrària en els dos darrers compromisos de lliga. Amb aquestes premises afronten el desplaçament al camp d’un Godall que ha arrencat la temporada confirmant-se com una de les revelacions del torneig i que només ha cedit una sola derrota al municipal godallenc, la que va encaixar en la segona jornada del campionat davant l’Ebre Escola Esportiva que s’imposava per 0 gols a 1.

Després del mal regust que va deixar el derbi davant el Jesús i Maria de la passada jornada, el conjunt blanc-i-blau intentarà recuperar la dinàmica que els va portar al capdamunt de la taula classificatòria en un inici de lliga fulgurant amb cinc victòries consecutives. El tècnic Narcís Labòria compatarà per aquest partit amb la darrera incorporació de l’equip deltebrenc, Arnau de Prada procedent de l’Hospitalet de l’Infant i s’espera un altre fixatge de darrera hora, que pot debutar aquest diumenge juntament a les incorporacions de Musta (que va tornar la setmana passada després de la lesió que l’havia tingut apartat dels terrenys des de la primera joranda) i el debut de Bouch procedent del Borges del Camp de segona catalana.

Toca reaccionar però no ho ficarà gens fàcil el conjunt que entrena Robert Aviñó, que acumula quatre jornades consecutives sense perdre, amb dos empats i dos victòries i que al seu camp després de caure al primer partit de lliga davant l’Ebre Escola (0-1), no ha cedit cap derrota solventant per 1-0 davant l’Ametlla de Mar i la Rapitenca B i empatant a 1 gol davant el Roquetenc. Al municipal godallenc rentabilitza els gols: n’ha marcat tres i tan sols n’ha encaixat dos. Serà una prova de foc per a la Cava en un terreny de joc que sol estar molt irregular en aquestes dates al tractar-se d’un camp d’herba natural. Un partit que arrancarà a tres quarts de quatre de la tarda de diumenge.

Una jornada, la desena del campionat, que arranca amb tres compromisos en dissabte la tarda amb el duels Santa Bàrbara-Amposta B i Ametlla de Mar-Jesús Catalònia a partir de les 17 hores i un quart més tard començarà el xoc entre l’Ebre Escola Esportiva i el Sant Jaume d’Enveja. Diumenge a les 12 del migdia es disputaran dos partits: Aldeana-Arnes i el Jesús i Maria-Flix. Mentre quatre compromisos es disputaran en diumenge la tarda amb el Godall-la Cava a tres quarts de quatre; el segon classificat, el Batea, rep a partir d’un quart de cinc al Roquetenc; a dos quarts de cinc el Corbera d’Ebre rep la visita de la Rapitenca B, mentre tancarà la jornada un partit d’alt voltatge entre un Móra d’Ebre que s’ha refet dels dubtes de l’inici de temporada amb dues victòries de prestigi davant la Cava (3-0) i en el derbi al camp del Flix (2-4) i el líder de la categoria, un Remolins-Bítem de Jordi Vallés, que tan sols ha cedit una derrota en aquest campionat.