10 de juliol de 2020
18:41

L’Aube vol seguir imbatut davant la visita del Flix

2019-11-08T16:37:45+01:008 de novembre de 2019|Esports|

El Jesús i Maria afronta reforçat anímicament després de la victòria de la setmana passada al Camp Nou davant la Cava (0-2), la visita del Flix que posarà a prova la imbatibilitat dels partidalencs a camp propi d’aquesta temporada.

Els flixancos, que van encaixar la derrota per 2 gols a 4 en la passada jornada en el derbi davant l’Olímpic Móra d’Ebre, i ha vist frenada la seva projecció al capdamunt de la taula. Tot i això els de Manel Landa són quarts classificats, separats de sis punts del líder de la categoria, després d’acumular tres derrotes en els nou compromisos que s’han disputat fins ara.

Els de l’Aube contradictoriament atravessen dels moments més dolços de la temporada després d’un inici de lliga dubitatiu (on no van guanyar en els quatre compromisos en l’arranca de la lliga en els quals tan sols van poder esgarrapar dos empats), acumulant quatre victòries en els darrers cinc partits i cas d’aconseguir la victòria davant els riberencs, es podrien enganxar a la lluita per les primeres posicions. El Batea (4-4), el Jesús Catalònia (2-2), el Sant Jaume (3-1) i l’Arnes (3-0) han estat els equips que han visitat l’Aube fins ara. Veure’m si la dosi de moral de guanyar el derbi li serveix d’estímul suficient als de David Garcia per esgarrapar un nou resultat favorable, confiant en un dels homes que està destacant en aquesta arrancada del campionat com és Gerard Infante, màxim realitzador de l’equip amb sis dianes.

El partit arrancarà en un horari poc habitual, el de les 12 del migdia de diumenge.