Després de dos jornades consecutives sense guanyar la Cava va trencar la inèrcia negativa aconseguint un valuós empat del camp del Godall (1-1). No obstant, no va poder trencar la dinàmica que l’allunyat de les primeres posicions al conjunt cavero que encadena cinc jornades en les quals tan sols ha estat capaç de sumar un triomf, després d’un inici de temporada impecable, amb cinc victòries consecutives.

Se li van complicar les coses als homes de Narcís Labòria que veien com els tocava remar contracorrent amb el gol que avançava al conjunt del Montsià al marcador en un mal refús defensiu que generava una segona jugada que Moha recollia la pilota mal rebutjada i convertia en el gol que els avançava al marcador a falta d’onze minuts per a arribar al descans. Va ser una primera meitat disputada, però on al conjunt visitant li va costar adapatar-se en un terreny de joc que no estàn acostumats a jugar i el factor del vent que bufava. Tot i això, van disposar de jugades per a reestablir l’empat, però el conjunt godallenc amb un joc directe tenia dos o tres bones arribades per a poder haver ampliat les diferències.

A la represa, el partit canviava de rumb i era el conjunt visitant qui sortia amb més convenciment per intentar reestablir la igualtat al marcador. Una situació que arribava als vint-i-tres minuts de joc, quan Musta aconseguia la igualada. El domini era visitant en aquesta segona meitat i arran de l’1-1, pressionaven buscant el gol que capgirés el partit davant un rival que es defensava amb ordre. La polèmica arribava en temps de descompte quan els deltebrencs reclamaven un possible penal comés sobre Musta, que l’àrbitre no va voler assenyalar.

Després d’aquest empat la Cava mirarà de retrobar-se amb la victòria el proper diumenge davant la visita de l’Aldeana, en el duel de rivalitat comarcal. Tot i així, no serà gens fàcil contra un rival que va veure truncada la ratxa positiva que acumulava de cinc jornades consecutives sense perdre, caent derrotat contra tot pronòstic davant un dels rivals de la zona baixa de la classificació, com era l’Arnes (0-1). Un partit que s’iniciarà a partir de les quatre de la tarda del diumenge al Camp Nou de Deltebre.