19 de setembre de 2020
12:06

El segon classificat Toscà posarà a prova a l’AFS Deltebre

2019-11-15T19:33:25+01:0015 de novembre de 2019|Esports|

L’AFS Deltebre afrontarà en la propera jornada, dissabte la tarda a partir de les 16.30 hores al pavelló Andrés Ferri, la visita del segon classificat del grup, el Toscà, que ve de cedir el primer empat d’aquesta temporada (2-2) davant el conjunt de la Penya Barcelonista Lligallos B.

Els deltebrencs afronten aquest partit conscients de la dificultat del rival, però confiats a allargar la bona ratxa que acumulen a casa, on només han perdut un compromís fins al moment.

En la passada jornada, l’AFS Deltebre FF Motors van empatar a quatre gols davant el penúltim classificat, l’Aldover-Paüls. Tot i a priori semblar un partit fàcil per als deltebrencs, es van trobar amb un rival ben plantat defensivament i que va manar sempre al marcador. Els de Màxim Navarro, van tindre capacitat de reacció tot i no poder-se ficar per davant al tanteig en cap moment, però sí que van poder igualar les quatre vegades que marcava el conjunt paülsenc. Els locals van contenir molt bé els atacs dels deltebrencs que fins a un minut del descans no va poder equilibrar el duel, després que en una contra molt ben portada l’Aldover-Paüls desfés la igualada inicial al marcador. Ferri s’encarregava de fer l’empat a 1 gol amb que es marxava a vestidors.

A la represa, tot i portar la iniciativa en tot moment el conjunt de Navarro, no trobaven la forma per trencar el bon dispositiu defensiu paülsenc que aprofitaven els contracops per avançar-se tres cops al marcador. Genís, Chacón i Lachi, a falta de noranta segons per al final del compromís establint el definitiu empat a quatre gols. Una situació que els deixa imbatuts fora de casa en el que va de temporada.

De cara a l’encontre que s’ha de disputar dissabte, el conjunt tortosí no pot cedir més punts separat ara mateix a cinc del líder, el Golafre City, que suma els partits per victòries. Els caveros, que són quarts classificats a dos punts de distància del Toscà, intentaràn imposar-se i superar al conjunt de la capital del Baix Ebre a la taula classificatòria.