19 de setembre de 2020
12:11

L’entrenador deltebrenc Rafa Flores al Campionat del Món de Curses de Muntanya a Argentina

2019-11-15T20:25:39+01:0015 de novembre de 2019|Esports|

El tècnic de Deltebre Rafa Flores es troba ja a l’Argentina on la selecció espanyola d’atletisme participa dissabte en el Campionat del Món de Curses per Muntanya que es disputarà a la localitat de Villa La Angostura, prop de la serralada de la Patagònia.

L’equip espanyol està format per 8 atletes, 4 dones i 4 hòmens, entre els quals destaquen la catalana Sheila Avilés, entrenada per Flores, que va aconseguir la medalla de bronze al Campionat del Món de Trail-running. A l’equip masculí destaquen també els atletes Antonio Martínez i Andreu Simón, els dos integrants de l’equip espanyol que va aconseguir el bronze al darrer mundial de Trail Running.

La prova que disputaran els 8 representants de la selecció espanyola serà dissabte i tindrà un distància de 41,5 km i un màxim de 2.184 metres d’ascens.