20 de setembre de 2020
22:10

Joan Ferré es juga el campionat nacional de força aquest cap de setmana

2019-11-15T20:36:09+01:0015 de novembre de 2019|Esports|

L’Strongman de Deltebre Joan Ferré disputa este cap de setmana la quarta i última prova de la Lliga Nacional de Força a la població de Boñar (León) i el de Deltebre arriba amb opcions de proclamar-se campió.

És el final de Lliga més emocionant dels darrers anys ja que dos atletes arriben amb possibilitats d’endur-se el campionat. Actualment lidera la classificació el tricampió d’Espanya Roberto Rodríguez i, a només 7 punts de diferència es troba Joan Ferré que ja va guanyar la segona prova del campionat i de guanyar a León es podria proclamar campió de la Lliga Nacional de Força. A León els atletes hauran de realitzar fins a 5 proves d’aixecament de pes i arrossegament.