Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (20/11/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre celebra esta nit Ple Municipal en el que hi ha previst aprovar la proposta d’ordenances fiscals per al 2020 i la proposta de pressupost municipal. A més, es passaran a aprovació les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions a entitats, per als ajuts d’urgència social i per a la dinamització econòmica. Esquerra Republicana ha presentat una moció en la que demana a l’Ajuntament de Deltebre que elabore un reglament d’habitatges desocupats i establisca un recàrrec a les entitats financeres que tinguen pisos buits desocupats.

Este cap de setmana arriba una nova edició del Gran Recapte d’aliments. En el cas de Deltebre Càritas Sant Miquel i Càritas l’Assumpció estaran recollint productes a les portes dels supermercats i tots els productes que es recullen serviran per abastir d’aliments les més de 150 famílies que atenen des de Càritas al municipi. El Gran Recapte és un esdeveniment solidari que es celebra a tot Catalunya i representa el 20% de tota la recaptació anual del Banc d’Aliments.

La Lliga contra el càncer de Deltebre ha ja obert les inscripcions per al sopar solidari contra el càncer que enguany tindrà lloc el pròxim dissabte 30 de novembre al restaurant la Illeta del Delta Hotel. Enguany el preu del menú benèfic és de 33 euros.

A Sant Jaume d’Enveja es realitza este diumenge 24 de novembre la cursa contra el càncer. La inscripció es fa a través d’un donatiu de tres euros.

Este divendres 22 de novembre es celebra a Deltebre la Gala de cloenda de la Running Series Terres de l’Ebre 2019. L’acte serà al Centre Fluvial del Delta i servirà per fer entrega dels trofeus als guanyadors de la Running series 2019.

Este divendres hi ha una nova sessió del curs Dones Saluit i Educació amb la xerrada ‘Maria, la miliciana d’Alcanar. El paper de la dona en temps de guerra’, a càrrec de Joan Baptista Beltran, estudiós de la història local, i amb la particiapció de Rosa Queral. L’acte serà a les 19:00 hores a l’Espai Polivalent Eliseo Vives de la Biblioteca Delta de l’Ebre.