19 de setembre de 2020
10:34

L’strogman Joan Ferrer, subcampió estatal de força

2019-11-19T15:02:56+01:0019 de novembre de 2019|Esports|

L’strongman de Deltebre, Joan Ferrer, no ha pogut proclamar-se campió de la Lliga Nacional de Força tot i guanyar ahir l’última prova del campionat que es disputava a la població lleonesa de Boñar.

Ferrer va imposar-se en tres de les cinc proves i va acabar el campionat empatat a punts amb el líder Roberto Rodríguez, però es va adjudicar el campionat en obtindre més bons resultats en les proves parcials. Malgrat la victòria, no va aconseguir prou punts a la classificació general i Roberto Rodríguez es va proclamar per quart any consecutiu guanyador de la Lliga Nacional de Força. Ferré va adjudicar-se de nou el subcampionat el que li dona accés directe a disputar la Lliga l’any que ve.