23 de setembre de 2020
12:09

Notícies Delta.cat (07/01/20)

2020-09-23T10:32:01+02:007 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (07/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (07/01/20)

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar fa unes setmanes el projecte executiu per a l’arranjament de la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta. El govern municipal va preveure inicialment que la piscina pogués obrir l’estiu passat, poc després de l’obertura del centre esportiu, però les greus patologies de la instal•lació -que ha estat 17 anys tancada al públic- van obligar a ajornar les obres que es preveu que puguen realitzar-se enguany. De fet, el govern municipal ha inclòs les obres de la piscina exterior Agustí Castellà als pressupostos del 2020. Segons el projecte, que es troba en període d’exposició pública, el cost aproximat de les obres de la piscina serà de 258.000 euros.

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) va restablir totalment el subministrament d’aigua dissabte a les 10 de la nit, 40 hores després que la canonada principal del minitransvasament patís un trencament a la zona de l’Ampolla. La incidència va fer que durant aquest temps els 63 municipis i 26 empreses que formen part del CAT haguessen d’abastir-se amb mitjans propis.

Les tres entitats del municipalisme català han rebutjat i condemnat la inhabilitació per part de la Junta Electoral Central del President Quim Torra i de l’eurodiputat Oriol Junqueras.
En un comunicat conjunt, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han expressat el seu total rebuig a la decisió de la JEC i els presidents de les tres entitats municipalistes van assitir dissabte al Ple de Parlament en suport al President Torra i a l’eurodiputat Junqueras i han anunciat que presentaran mocions de rebuig a la sentència als ajuntaments.

Nou entitats que defensen la protecció dels animals han constituït la plataforma ‘Prou Correbous’ amb l’objectiu de “fer un front comú per lluitar per la fi dels actes taurins a Catalunya”, segons han explicat en un comunicat.

Al mes de desembre van finalitzar els treballs de canvi d’enlllumenat a LED de l’edifici de l’Ajuntament de Deltebre. Esta mesura subvencionada per la Diputació de Tarragona, suposarà un estalvi econòmic per a les arques municipals de 12.000 euros en la factura de la llum en els pròxim sis anys.