23 de setembre de 2020
12:11

Torneig solidari de l’AFS Deltebre en favor de Creu Roja

2020-01-07T12:01:03+01:007 de gener de 2020|Esports|

L’associació de futbol sala de Deltebre va celebrar el passat dissabte un torneig solidari al pavelló Andrés Ferri per col·laborar amb la campanya de Creu Roja, “Cap nen sense joguina”. Tot el regals recollits es donaran a Creu Roja que els farà arribar a les famílies més necessitades de la població. En el torneig es va imposar la Selecció de jugadors de la lliga de les Terres de l’Ebre de Futbol sala.

Es va aprofitar les festes nadalenques per disputar aquest torneig solidari, després d’encadenar una ratxa de tres victòries consecutives en els dos darrers compromisos de lliga contra el Dermisa i el Dertochip i en el partit ajornat a Benifallet. Unes victòries que deixen als de Màxim Navarro segons a la classificació, separats a cinc punts del líder de la classificació el Golafre City que va veure trencada la ratxa de victòries consecutives a la pista del Campredó on cedia un empat a quatre gols.

Els deltebrencs en el darrer partit de l’any, tot i afrontar el partit amb nombroses baixes i sense porter (tenint que situar-se baix dels pals un jugador de camp) van poder sumar una nova victòria en un duel renyit i on van haver de remuntar arran d’un penal per mans involuntàries que els camarlencs van transformar en el 0-1 que els donava avantatge al marcador. Tot i així, la reacció local fruit de dos gols de Marc (el màxim realitzador dels de Deltebre a la lliga) capgiraven el partit en marxar al descans. Semblaven encarar-se les coses arràn d’una gran jugada personal de Gerard que establia el 3-1 en iniciar-se la segona meitat. Però el segon temps es va convertir en una autèntica bogeria, amb onze gols marcats entre els dos equips. Un minut més tard, venia el gol que ajustava les diferències i tot seguit venia l’empat a tres arràn d’un nou penal per subjectar per la camiseta quan encarava la porteria deltebrenca. Això va descentrar als locals, que veien com se’ls complicava el partit transformant una contra amb el 3-4 als nou minuts de la represa. Arrán d’un temps mort sol·licitat pel tècnic Màxim Navarro, va arribar la reacció local aconseguint reestablir l’equilibri al marcador mitjançant el capità de l’equip Andreu. Amb el duel anivellat, els locals van imprimir un fort ritme de joc i Fonsi a deu minuts del final tornava a capgirar el duel amb el 5-4. Fonsi, Pere i Marc trencaven el partit amb el 8-4 donant la tranquil·litat i encarant la victòria per als de Navarro. En el tram final arribaven dos gols més que completaven el marcador definitiu, aconseguint Ferran el definitiu 9-5.

Aquest cap de setmana torna la lliga i els de Deltebre tornen a jugar al pavelló Andrés Ferri davant la visita del CFS Rapitenc B. Serà un test exigent per als locals, tot i la classificació, després de les festes nadalenques on miraràn d’eixugar més les diferències respecte a l’equip tortosí del Golafre City que comanda la taula. Resten tres jornades per acabar la primera volta del campionat de lliga davant el Rapitenc, el Roquetes i tancaràn la primera volta davant el primer classificat, el Golafre City.