19 de setembre de 2020
11:35

Les obres de la piscina exterior de Deltebre s’adjudicaran en les pròximes setmanes

2020-01-14T10:25:48+01:0014 de gener de 2020|Esports|

Les obres de la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta s’adjudicaran en les pròximes setmanes segons ha confirmat el tinent d’alcalde de Deltebre Actiu, Robert Bertomeu, en una entrevista al recapte de Ràdio Delta. La posada en funcionament de la nova piscina, la tercera del municipi, permetrà donar un millor servei a entitats i usuaris durant l’estiu. Un del objectius serà poder ampliar els horaris dels cursets de natació i donar un millor servei a l’alberg.

Les obres de la piscina exterior Agustí Castellà completaran la inversió inicial  feta per l’Ajuntament de Deltebre per a la reobertura del centre esportiu el març de l’any passat. El centre es manté actualment al voltant del miler d’abonats. Per cert que la Junta de Govern Local va nomenar a final de desembre a Marc Bertomeu Ventura com a nou responsable del Centre Esportiu del Delta.