23 de setembre de 2020
10:29

Notícies Delta.cat (14/01/20)

2020-09-22T11:33:06+02:0014 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (14/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (14/01/20)

 

Ahir va entrar en funcionament la nova variant ferroviària Vandellòs-Tarragona. En el cas de les Terres de l’Ebre este primer dia va vindre marcat pels retards en talgos i regionals i pel fet que els Euromed han deixat ja d’aturar-se a l’estació de l’Aldea, malgrat el nou tren d’alta velocitat entre l’Ebre i Barcelona no funcionarà fins al 3 de febrer.

Les obres de la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta s’adjudicaran en les pròximes setmanes segons ha confirmat el tinent d’alcalde de Deltebre Actiu, Robert Bertomeu, en una entrevista al recapte de Ràdio Delta. La posada en funcionament de la nova piscina, la tercera del municipi, permetrà donar un millor servei a entitats i usuaris durant l’estiu. Un del Objectius serà poder ampliar els horaris dels cursets de natació i donar un millor servei a l’alberg.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre va iniciar el passat dimarts 7 de gener el cens hivernal d’ocells aquàtics amb la participació de tècnics del Parc, del agents rurals cat i del voluntaris en tot l’àmbit del Delta.

La biblioteca Delta de l’Ebre ofereix una àmplia agenda d’activitats este mes de gener. Esta setmana hi haurà el club de lectura Llegim el teatre amb el comentari de dos obres: ‘Europa bull’ de Jordi Oriol i ‘La casa de les aranyes’ de PAco Zarzoso. Dijous hi haurà un activitat infantil amb contacontes i manualitat a partir de les 17.30 hores. La pròxima setmana , el divendres 24 hi haurà una nova jornada del curs dones salut i educació amb la presència de la prestigiosa formadora i ecriptora Eva Bach que abordarà la qüestió de l’adolescència amb la conferència: ‘Educar per estimar la vida: mares i pares influencers. 50 eines per acompanyar adolescents avui’. La xerrada serà a les 18.00 hores a la Biblioteca.