20 de setembre de 2020
23:48

Notícies Delta.cat (17/01/20)

2020-09-20T10:33:13+02:0017 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (17/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (17/01/20)

 

L’empresa Eléctrica del Ebro ha iniciat esta setmana les obres de soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió del carrer Sant Jaume, concretament en el tram comprès entre els carrers Sant Pau i Sant Lluís. L’actuació permetrà millorar la qualitat del subministrament elèctric, ja que la xarxa actual funciona a 6KV i amb les obres s’augmentarà fins al 25KV. A més, la nova línia serà soterrada.

Els presidents dels quatre Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre han presentat des de l’estació de l’Aldea una moció, consensuada als quatre consells d’alcaldes, i que duran a votació a tots els municipis del territori per denunciar el greuge territorial que ha suposat la nova planificació amb la posada en marxa de la variant ferroviària de Vandellòs. Els alcaldes i els consell comarcals donaran suport diumenge a la concentració convocada per Trens Dignes a l’Estació de l’Aldea en rebuig als nous horaris i per exigir millor servei ferroviari. Enlairem Deltebre ha anunciat també que assistirà a la protesta de diumenge.

FUTBOL Arriba la jornada 17 al Grup 1 de la Tercera Catalana. La Cava- Roquetenc es disputarà diumenge a les 16.00 al municipal del Camp Nou. El partit Jesús i Maria – Corbera serà diumenge a les 16.00 al camp municipal de l’Aube. A la quarta catalana, el filial de la Cava rebrà al Pinell, quart classificat. El partit serà demà dissabte a les 16 hores.

A partir del febrer, les quatre oficines joves de les Terres de l’Ebre (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta), en col•laboració amb l’entitat Obre’t Ebre, oferiran un servei de mobilitat internacional per tal d’acompanyar, assessorar i informar el jóvens, els professionals i les entitats del territori sobre pràctiques a l’estranger (tant remunerades com no remunerades), estades solidàries i de voluntariat fora del país, intercanvis internacionals.