19 de setembre de 2020
11:54

Les primeres nevades arriben al territori

2020-02-26T16:06:47+01:0019 de gener de 2020|Societat|

Ja alertaven que avui s’iniciaria un canvi important en la situació meteorològica amb l’arribada de la borrasca Glòria. La davallada de la temperatura i l’entrada de les precipitacions en la situació meteorològica, que s’han concentrat des de ben entrada la matinada al territori, ha fet que les primeres nevades arriben a les Terres de l’Ebre, ja que la cota de neu ha baixat fins als 500 metres. Ara mateix continua nevant al massís dels Ports, on s’ha registrat fins a un grau sota zero al llarg del matí, i l’estació automàtica situada a 1.055 metres mesura que ja s’han acumulat fins a 10 cm de neu. L’accés al massís de Caro es troba restringit per la precipitació de neu de les últimes hores, calen cadenes a partir del Caragol i la carretera que puja al pic Mont Caro està tallada pel risc de fortes nevades.

Info carretera…

Posted by Hostal Restaurant Pous de la Neu-Parc Natural dels Ports on Saturday, January 18, 2020

Vídeo: Hostal Restaurant Pous de la Neu

Foto: Joel Durà