20 de setembre de 2020
23:09

Notícies Delta.cat (20/01/20)

2020-09-20T10:33:13+02:0020 de gener de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (20/01/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (20/01/20)

 

El servei meteorològic de Catalunya ha alertat davant un episodi de tres dies de temporal de mar, de pluja i de vent que es mantindrà almenys fins dimecres. A banda de la pluja, que pot acumular quantitat importants, preocupa sobretot el temporal de llevant que afectarà la costa, amb vent de gregal i llevant que aixecarà onades màximes que poden arribar fins als 7 o 8 metres d’alçada.

Al Grup 1 de la Tercera Catalana el Jesús i Maria s’ha situat setè a la classificació després de guanyar 1 a 0 al Corbera d’Ebre, en un partit disputat en el que al partidalencs els va costar agafar el ritme després de més de tres setmanes sense jugar. Amb esta victòria el Jesús i Maria es situa per primera vegada esta temporada per davant de la Cava a la classificació després que l’equip blanc-i-blau, no passés de l’empat 3 a 3 davant del Roquetenc malgrat jugar una magnífica primera part on semblava que amb un 2-0 havia deixat el partit sentenciat. El Roquetenc, però, va lluitar tota la segona part per acabar empatant el partit 3-3 al minut 90. El director tècnic de la Cava, Juanjo, Prats lamenta l’empat però confia que la incorporació d’un nou fitxatge permetA a la Cava escalar posicions durant la segona volta de la lliga.

L’Associació de Futbol Sala Deltebre FF Motors s’ha situat líder de la lliga de Futbol Sala Terres de l’Ebre després de guanyar 1 a 5 al camp del Roquetenc. Els de Deltebre van sortir a guanyar el partit des del minut 1, ja que sabien que després de la derrota de Golafre a camp dels Lligallos una victòria els podia situar líders de la lliga. Els de Deltebre van mantindre la concentració tot el partit per endur-se esta valuosa victòria.

El deltebrenc Joan Sebastià Navarro es va proclamar divendres campió del Dakar 2020 com a cap d’enginyers de l’equip de Carlos Sainz (Mini). Joan Sebastià Navarro és enginyer industrial i titulat en Enginyeria Mecànica. La seua carrera professional en el món de l’automobilisme esportiu ha passat per l’equip HRT de Fórmula 1, els ral•lis i les carreres d’X-Raid al costat de Nani Roma, pilot que el va introduir en el món del Dakar.