Lideratge en joc, en un partit disputat al pavelló Andrés Ferri de Deltebre (on només havien cedit una derrota els deltebrencs en el que va de lliga) que tancava la primera volta del campuionat de lliga i que acabava amb derrota dels locals per 1 gol a 4, que els feia cedir el privilegi de ser campions d’hivern als tortosins.

El partit començava amb molt de respecte entre el líder de la categoria i el segon classificat. Durant els primers quinze minuts de joc s’imposaven les precaucions defensives als intents atacants d’ambdós conjunts. Fins que una pèrdua en la sortida de pilota de l’equip deltebrenc provocova una superioritat numèrica en atac del conjunt tortosí els permetia muntar un contracop letal en ficar la pilota al segon pal on definien el 0-1. Fins a falta de dos minuts per al descans, quan una falta discutida pels de Màxim Navarro en reclamar una planxa sobre el defensor, l’àrbitre davant la sorpresa de tothom la convertia en falta favorable al conjunt visitant. Fruit del llançament de la falta, el porter Josep no va poder fer res per evitar el gol, tapat per la tanca defensiva i els jugadors atacants. Així s’arribava al descans, amb certa crispació i protestes a l’àrbitre.

Els de Deltebre van intentar entrar a la segona meitat cercant el gol que els enganxés al partit, davant un rival ben ordenat defensivament que tancava els espais i no deixava la possibilitat de muntar un contracop. No obstant, van tindre l’opció per marcar amb una rematada que acabava al pal, en el que hagués pogut suposar el 1-2. Pràcticament sense temps de marge, en un contracop, els tortosins amb una rematada potent des de tres quarts de camp tenien l’opció de fer el 0-3 amb una xut que s’estavalleva al ferro. Fins que una nova pèrdua en la trancisió ofensiva, assestava un cop definitiu a la sort del partit amb el tercer gol tortosí. Amb el partit resolt, en un servei de falta, deixaven sol al jugador visitant que culminava el 0-4. Partit dat i beneït. En el tram final, Chacón marcava el gol de l’honor local. La resta de resultats de la jornada els veiem tot seguit:

La classificació queda de la següent manera en l’acabament de la primera volta de lliga:

La lliga, arrancarà la segona volta aquesta setmana i l’AFS Deltebre FF Motors avança el seu duel que tornarà a jugar a casa, a petició de l’equip visitant la UE Campredó, i dijous rebran al pavelló Andrés Ferri a partir de tres quarts de vuit en el primer compromís de la segona volta. Els deltebrencs, que ara són tercers emparellats a 29 punts amb el Toscà, intentaran ficar pressió als dos conjunts tortosins ficant-se líders provisionals davant un conjunt campredonenc que va ser capaç d’empatar a tres gols en el partit de la primera volta davant els de Deltebre. Per dissabte a les quatre de la tarda es disputarà el compromís entre el Toscà i el CFS Roquetes, mentre una hora més tard es disputarà l’enfrontament entre l’Aldover-Paüls i el nou líder Golafre City. La resta d’horaris dels compromisos de la catorzena jornada de lliga els veiem a continuació: