2 d'Abril de 2020
11:05

Deltebre festeja aquest dissabte els 40 anys de la Societat Musical l’Espiga d’Or amb un concert de tribut al rock català

2020-02-08T14:00:58+01:008 de Febrer de 2020|Cultura|

Deltebre inicia aquest dissabte els actes de celebració dels 40 anys de la creació de la Societat Musical l’Espiga d’Or. Es farà un concert de tribut al rock català amb un repertori que inclou música de Sau, Sopa de Cabra, Elèctrica Dharma, Buhos i Catarres i acompanyaran la banda el guitarrista Pablo Díaz, el baixista Jordi Mendoza, la pianista Paula Bonet, i les veus de Vicent Manzanero i Noèlia Aranda. A més en el concert participaran tots els alumnes de l’Escola Municipal de Música.

El concert tindrà lloc a partir de les 22.00 hores al pavelló del Centre Esportiu del Delta i tot seguit hi haurà una festa amb el DJ David Navarro.