5 de juny de 2020
21:22

L’ajuntament de Camarles impulsa un concurs de dibuix adreçat als infants de casa

2020-03-22T10:21:37+01:0022 de març de 2020|Cultura Societat|

L’Ajuntament ha posat en marxa un concurs de dibuix adreçat a la població infantil. L’objectiu és oferir un servei amb el qual contribuir a omplir les hores de confinament en els domicilis generat per l’estat d’alarma decretat davant la pandèmia de coronavirus. Hi haurà dues categories: fins a 9 anys i de 10 a 16 anys.

L’objectiu és ajudar les famílies a passar aquest temps de tancament en els domicilis amb un concurs obert a tots els nens i nenes. Utilitzant les eines que ofereixen les xarxes socials i amb la participació de personal de l’Ajuntament, cada tres dies anirà canviant la temàtica del concurs i es lliurarà un premi cada vegada per categoria, consistent en lots de material de dibuix.

El premi és el que menys importa!“, diuen des de l’ajuntament “El que volem és crear una alternativa més per omplir el temps” han afegit.

La primera edició del concurs va començar aquest dijous 19 de març a les 15:00 hores, aprofitant que era el Dia del Pare, per iniciar el concurs es va escollir “Que t’agrada fer amb el teu pare”, aquesta variarà en cada ocasió. Per presentar els treballs tan sols caldrà enviar per privat una fotografia de cada dibuix, amb el nom i l’edat al perfil de l’Ajuntament a Facebook, utilitzant l’aplicació Messenger.

El termini per presentar treballs per a aquesta primera edició finalitzarà el diumenge 22 de març a les 20.00 hores.