11 de juliol de 2020
20:18

L’Ajuntament de Deltebre confirma el primer cas de coronavirus al municipi

2020-03-26T21:23:07+01:0026 de març de 2020|Notícies|

L’Ajuntament de Deltebre ha informat que des de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre s’ha confirmat al consistori el primer cas positiu de coronavirus de Deltebre. Es tracta d’una persona que es troba hospitalitzada a l’hospital de Jesús

En un comunicat, l’Ajuntament de Deltebre demana a la ciutadania que “Sigui responsable i apliqui el sentit comú, que faci cas de les indicacions i que es respecti el confinament estricte que se’ns requereix per la bona ciutadania i per la salut de tots els veïns i les veïnes”.

Esta tarde la Regió Sanitària ha informat de 16 nous positius a les Terres de l’Ebre i d’una persona morta per Covid-19, el segon mort al territori a causa del coronavirus.