L’Ajuntament de Deltebre ha donat a conèixer les dades dels controls policials que s’han realitzat durant els 14 darrers dies al municipi mitjançant els cossos de la Policia Local, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra. En total, durant aquests deu dies s’han identificat 1.605 vehicles i s’han sancionat 86 persones per infringir el decret d’estat d’alarma.

A banda del reforç dels patrullatges, l’Ajuntament de Deltebre també ha limitat, des del cap de setmana del 20 de març, les entrades i sortides al municipi. De les 11 entrades que habitualment estan operatives, actualment n’hi ha 4 d’obertes a la circulació. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut recordar que “Més enllà dels controls policials que puguem fer, des del govern municipal seguim apel·lant a la responsabilitat individual per tal que els veïns i veïnes continuïn complint amb les restriccions de l’estat d’alarma”.

Els controls policials s’ubiquen a les entrades i sortides del municipi, per vigilar, entre d’altres, l’accés a les segones residències, però també en diferents punts del nucli urbà, com és el cas dels voltants dels supermercats, per detectar possibles infraccions i inspeccionar les compres òptimes i no de dia a dia. Per al tinent d’alcaldia de Deltebre Territori, Francisco Castro, “L’augment dels patrullatges i la limitació dels accessos a Deltebre ens permet controlar amb més facilitat els vehicles que circulen pel municipi i sensibilitzar, encara més, a la ciutadania de la importància de respectar el confinament estricte”.

Tant l’alcalde com el tinent d’alcaldia han volgut agrair el treball, l’esforç i la implicació dels cossos de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, així com també l’ajut complementari de l’equip de Protecció Civil als serveis de la Policia Local durant aquests dies de treball complex per evitar la propagació de la pandèmia.