5 de juny de 2020
20:44

Notícies Delta.cat (31/03/20)

2020-06-05T16:30:41+02:0031 de març de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (31/03/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (31/03/20)

 

L’anomenat pic de contagis del coronavirus arribarà a les Terres de l’Ebre coincidint amb el diumenge i el dilluns de Pasqua. Així ho ha explicat una membre del gabinet de crisi de la Delegació del Govern, Rosa Anna Fatsini, directora territorial de Treball i Afers Socials en una entrevista a l’Al Dia Terres de l’Ebre.

La Direcció General de Costes del Ministeri per la Transició Ecològica ha informat que manté aturada la reparació urgent dels estralls que el temporal Gloria va causar a la demarcació. Les actuacions incloïen reparar l’istme del Trabucador, reforçar la barra de l’illa de Buda o restaurar els espais costaners dels termes de Deltebre i l’Ampolla.
L’aturada de les obres de reparació urgent del temporal Glòria, no és l’únic maldecap de la Taula de Consens del Delta, on estan representats regants i el set ajuntaments del Delta, sinó també el fet que tres mesos després d’haver presentat el Pla Delta i d’haver aconseguit els compromisos de l’Estat i la Generalitat sobre la necessitat urgent d’actuar al Delta després d’anys d’inacció, l’arribada de la pandèmia de la Covid 19 ho ha aturat tot.