5 de juny de 2020
20:56

Deltebre posa en marxa un espai d’activitats “online” per alleugerir els dies de confinament

2020-04-01T20:01:06+02:001 d'abril de 2020|Cultura Societat|

L’Ajuntament de Deltebre ha obert a la seva pàgina web un portal d’activitats amb recursos elaborats per la pròpia ciutadania del municipi. Es tracta d’un espai dividit en diferents categories en el que els veïns i veïnes poden fer la seva aportació multimèdia per tal de facilitar el dia a dia del confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19. Podeu accedir-hi clicant AQUÍ.

Actualment, l’espai web compta amb les següents categories: ensenyament, música, cultura, EPIS, xiquets i xiquetes, manualitats, història, esports, higiene, sector primari, salut, cuina i humor, tot i que és ampliable atenent al contingut que es vagi rebent. La tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient, Elisabeth Tomàs, ha explicat que “Aquesta és una plataforma col·laborativa que l’hem de dotar de contingut entre tots i totes amb l’objectiu principal d’alleugerir i compartir el confinament”. La tinenta d’alcaldia ha explicat que aquesta web estarà activa fins al final de la pandèmia i que s’anirà actualitzant dia rere dia.

Tota la gent que vulgui col·laborar en la dotació de contingut d’aquest espai online d’activitats, pot enviar el seu vídeo o imatge al correu electrònic [email protected]. Prioritàriament, es demana que les imatges siguin en horitzontal per oferir una major qualitat de visionat.