5 de juny de 2020
21:25

Notícies Delta.cat (03/04/29)

2020-06-05T16:30:41+02:003 d'abril de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (03/04/29)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (03/04/29)

 

Avui divendres, i de forma telemàtica a causa de l’estat d’alarma, la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha celebrat un seminari de presentació pública de l’Esquema de Temes Importants (ETI), un debat de participació pública per consensuar este document tècnic que és previ a l’esborrany del nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre (2021-2027). La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), que hi ha participat, demana la implicació de les institucions i sectors econòmics del territori i aposta per crear un lobby ebrenc que aconsegueixi modificacions en aquesta legislació, una normativa que parteix d’un document que nega la subsidència del Delta i rebutja retornar els sediments dels pantans al riu.

Davant la intenció del departament d’Educació de reprendre el curs escolar de forma telemàtica després de la setmana santa, el grup municipal d’ERC- Més Deltebre ha demanat al govern municipal que es garanteixi que tots els alumnes de Deltebre puguen disposar de mitjans per seguir el curs amb igualtat de condicions.

La congregació de la consolació de Tortosa ha registrat avui la tercera mort per coronavirus. En esta residència es van detectar 5 positius. Les altres dos monges infectades continuen estables i aïllades a les seus cambres.