L’Ajuntament Deltebre ha incorporat drons a la vigilància del municipi per a evitar l’accés de persones a les segones residències en motiu de la Setmana Santa.

Els drons permeten detectar els vehicles que accedeixen al municipi i si les matrícules estan o no registrades a la població.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “Amb aquesta mesura volem enfortir encara més els controls policials que estem duent a terme des de fa setmanes per evitar l’accés a segones residències”. D’aquesta manera, amb la incorporació del sistema dron es faran controls des de l’aire en hores determinades del dia per facilitar el treball de detecció. La base operativa de control estarà situada al departament de la Policia Local de Deltebre.
Més enllà dels controls a les entrades, que s’han restringit a només dos, també es realitzarà el seguiment oportú per a sancionar a totes aquelles persones que han accedit al municipi. Les sancions per aquesta infracció comencen als 600 € i poden arribar als 30.000 €.
Actualment, les entrades i sortides habilitades al municipi són la de la plaça de les Dones i la del pont Lo Passador.